nedjelja, 5. rujna 2010.

Outdoor Monday

Trebat će mi još neko vrijeme da se prešaltam s ljeta na jesen i s ljetnih aktivnosti na jesenske.Ja se,doduše, još uvjek nadam babaljem ljetu i bar još jednom kupanju na Jarunu,al vidjet ćemo...Do tada,skićemo se po gradu.
U subotu smo bile na Trgu na prosvjedu Vrtić za sve.Ne znam kolko će koristi bit od svega toga,jer nas se nije baš previše skupilo,al treba odnekud krenuti,jer ako ne počneš,onda se sigurno neće niš dogoditi.
Kad smo već bile u gradu,iskoristile smo priliku za skitnju.Pa smo se tako slikale s Kumicom Baricom na Dolcu.Hana ju je tak ozbiljno primila za ruku ko da je živa.I vrećicu je odložila da se ne vidi na slici.Tak je ozbiljno počela shvaćati fotografiranje,a sad i svaki put kad ja poslikam nju,hoće i ona mene.Ponekad joj i dozvolim,kad nije u trku,jer je nedavno bila sredila fotić,ali obično sam skalpirana pa fotkice još nisu za pokazivanje.kad bude koja pristojna,bum pokazala.
Ja sam,naravno,malo navratila do Unitasa,al kako su tek otvorili poslje godišnjeg, još nije stigla nova roba pa je izbor slab.Kupila sam samo petnaestak deka smeđeg konca za kapice.

Bicikl smo parkirale u Gajevoj i na povratku s Dolca do bicikla naišle na zanimljiva događanja:
Hana se podružila s Kibom,uličnim pjevačem,
umila se u Manduševcu,

predstavljanje grada Lepoglave povodom Dana čipke uz Lepoglavsku limenu glazbu
i ples uz limenu glazbu,
Durex promotori u Gajevoj
i na povratku,jestiva umjetnost:torta na Hanin način

Sve u svemu,jedno odlično provedeno subotnje prijepodne!

It will take me some time to switch from summer to fall but I hope for a few sunny days more so we can go to Jarun and take a swim.We'll see ...
We were in the City at Saturday and had such a great day.Singing and dancing,meeting new people,taking pictures with sights,...and at our way home,in park,Hana made this cake of stones and sticks. Great Saturday in Outdoor Monday!

Broj komentara: 5:

  1. Hana je preslatka! A skitnja gradom uvjek dobro dođe za punjenje baterija, traženje inspiracije ili samo za praznjenje glave.
    Izgleda, da ste se dobro zabavljale:)

    OdgovoriIzbriši
  2. slatkiš mali medeni!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lepe fotkice i Hanica,naravno ♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidi male među Durexima! haha, odlično!
    Glede Durexa - nema 2 tjedna kako je moja dijete najstarije pokušalo nači upaljač da si vužge svječice na torti i popela se ona na kuhinjsku plohu kako bi dosegla napu (jer tamo tata drži upaljač) i veli ona meni: Ovdje nema ničega osim cigareta i Durexa!
    Otkrila nam mala skrovište!

    OdgovoriIzbriši