utorak, 25. svibnja 2010.

outdoor challenge

Niš od planiranog se nije ostvarilo,jer je i prošli tjedan bio kišan kao i prethodni,a ja sam imala pune ruke posla s novim narudžbama,tak da su planovi za igru po vani pali u drugi plan.Nije da nismo niš išli van,al puno manje nego bi bilo normalno da je vrijeme kak bi trebalo biti krajem svibnja.Al kako daješ,tako će ti se i vratiti pa nije ni čudo kaj nas Majčica Priroda ovako iznenađuje.
Ali! Sve da smo i uspjeli landrat kako je planirano,ne bi bilo slikica da tome posvjedoče!Naime,moje predobro dijete je prošli tjedan uspjelo strgat fotoaparat i to ne jednom,nego čak dvaput.Nakon što joj je prvi put pao ,objektiv je izgledao kao Kosi toranj u Pisi.S popravljenim smo uspjeli poslikat ravno dvije probne slike kad joj je opet tresnuo i onda se pomaknula leća.
Zato,eto,nema slika iz prošlog tjedna,nego samo ovih par s početka ovog tjedna s izleta na jezero u Jankomiru i to obrnutim redosljedom,od povratka do dolaska na jezero,jer je mama maher za blog!
Uživajte u slikama s novopopravljenog fotića!
My camera was broken last week so I don't have any pictures.These few are from monday this week when we went to our local lake.Hana was in so bad mood and very soon we went home.Only thing she wanted to do was swimming :-)


Nema komentara:

Objavi komentar