nedjelja, 15. kolovoza 2010.

Outdoor Monday

Ne mogu ne staviti ovu indoor sliku u outdoor post,jer moje dijete tako voli konjiće da bi ova ljubav i poseban post zaslužila!
One indoor picture,but she looks so happy here with that horse,that picture should have own post,not to be just part of one!
















A sad možemo i na igre u prirodi!Kod bake Jagodice Bobice je maleno dvorište s pumpom za vodu i kad smo tamo Hana je doslovce blatnjava od glave do pete!Ovo si je nalijala kantica i kantica vode u jedan kutak ispod loze i sada radi kolačiće od blata.Kako rijetko se danas to viđa,barem ja u gradu to rijetko viđam,a nama je to u djetinjstvu bila jedna od glavnih igara.Kad smo već kod igara iz djetinjstva,kad ste zadnji put viddjeli klinke igrati gumi-gumi?
Mud pies in grandma's backyard!





No,idemo dalje!Baka Jagodica Bobica nas je odvela u berbu lješnjakaLješnjaka je bilo relativno malo,slab urod,al zato kupina...brstile smo ih ko koze.










Mali predah...


















Trnina


















i drijenek.


















A negdje tamo iza je i baka,bere lješnjake :-)


















Harvesting (is that the word?) hazelnuts,blueberries and two other berries I don't know how to say in English.Outdoor Monday with my mom,grandma Strawberry Shortcake!

Broj komentara: 6:

  1. Kakav divno proveden dan! Savrsen za stvaranje uspomena iz detinjstva!
    A, sto se blata tice... Sad kad je suvo, moj decak jedva ceka da ispraznimo bazen, pa onda sljapka po barama, dok ne napravi takvo blato da na kraju bude potpuno prekriven blatom! Eto, ima neceg u blatu (pored bakterija) sto mi, odrasli, ne vidimo ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zdravo draga,divno provodite ponedeljak,ma ne zavidim vam,neeee,kod nas je oko 38c pravo je vreme za brckanje .... svrati do mog bloga po button za "I ♥ your blog"award....cestitam!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hana je prekrasna mala princeza!
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  4. Iz priloženog vidim da ste se super provele ;) Hana kao i uvijek u velikom poslu.
    A kaj se tiče gumi-gumi bilo je to prije puno, puno godina...
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala ti na lijepom komentaru draga:)
    Kiss!

    OdgovoriIzbriši