nedjelja, 29. srpnja 2012.

Tjedan u slici-A week in pics

 Čekamo pod krovićem tobogana da prestane kiša.
Waiting for rain to stop...
 Kišo,kišo,odlazi i prestani padati!
Rain,rain go away!

 Nova Hello,Kitty torba!
New Hello Kitty bag!
 U parku poslje kiše -ko da je nije ni bilo!
In park after the rain-as it was no rain at all!

 Još uvjek u parku :-)
Still in park :-)

 Odmor nakon duge šetnje.
Relax after long walk.

 Čajanka.Zapravo se pije mlijeko :-)
Tea time.Actually milk time :-)

 Vježbamo rezuckanje.
Fine motor skills practecing.

 Na Jarunu.Bilo je prehladno za kupanje pa smo se malo igrale uz obalu i otišle do parkića.
At Jarun,our lokal lake.Water was to cold so we played on the shore and in the park.

 Kaže Hana :"I bila je to Hana,koja visi!"
Hana says : "And than was Hangin' Hana!"
U pravo vrijeme na pravom mjestu.Zadržale smo se u parku duže od planiranog pa smo dočekale vrijeme jahanja za djecu.Kaubojka je bila sva ponosna i presretna!
Riding at Jarun,cowgirl was so happy!

 Kampiranje u parkiću iza zgrade.
Camping in the backyard.

Predstava s lutkicama za prste.
Finger puppet show.

Sve u svemu tjedan s puno lijepog i sunčanog vremena,koje smo provele na zraku.Nadam se da će potrajat ovo lijepo vrijeme!

It was one sunny week with lots of outdoor time.I hope it'll last!

Broj komentara: 6:

  1. Drago mi je da ste se ljepo sprovele i uživale.Vidim da je tu bilo i zabave i radnih igrica,pa to je preljepo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Je,Goga,uživancija svakodnevna!

    OdgovoriIzbriši
  3. POZDRAV JAVNOSTI !!!

    Dobrodošli ste u kuću rješenja Dr. Ajayi gdje je sve moguće, jesu li se suprug ili supruga razveli i želite li vratiti bivšu?
    Ne funkcionira li vaš odnos kako bi trebao i trebate li trajno rješenje odnosa ili bilo kojeg drugog problema?
    Želite li čaroliju da biste dobili sudski spor?
    sudbina za dobitak na lutriji i kockanju?
    Patite li od neke bolesti i trebate li iscjelitelj ili lijek?
    Jeste li slobodni i želite srodnu dušu?
    Čarolija za osvajanje velikog ugovora?
    TREBA LI DOBAR ŠARM SREĆE?

    Nazovite i Whatsapp +2347084887094
    viber: +2347084887094
    Pošta: drajayi1990@gmail.com

    Doktor Ajayi pomogao mi je da se pomirim s dražesnom ženom nakon gotovo 15 mjeseci razdvajanja, prvo sam mislio da to neće uspjeti, ali danas sam živo svjedočanstvo njegove velike moći i on je pravi čovjek.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdrav prijatelji, smatram se damom dobrog i brižnog srca po zanimanju, računovođa sam. U braku sam više od 8 godina i imam dvoje djece. Moja veza s Peterom, mojim suprugom u početku, bila je slatka, romantična, a kasnije se pretvorila u noćnu moru, jer me suprug varao i tražio način za brzi razvod. razišli smo se prije tri mjeseca i molim ga da se vrati kući, ali ne napredujući. Toliko sam voljela svog supruga i ne želim ga izgubiti zbog druge dame, nisam mogla učiniti ništa da ga povrijedim ili da se osjeća loše zbog mene. Samo želim da se vrati kući da me zauvijek voli. Objasnio sam svojoj situaciji prijateljicu na poslu, a ona me upoznala s bacačem ljubavnih čarolija zvanim dr. AJAYI iz afričke države s velikom snagom koju su mu dali njegovi preci, da ima moćan dar da vrati ljubav i povjerenje u bilo koji slomljeni brak ili prekinuta veza, vjerovao sam i pokušao, uspjelo je za mene, šaljem e-poštu dr. AJAYI putem njegove osobne e-pošte (drajayi1990@gmail.com) ili njegovog whatsappa ILI Viber broja +2347084887094 .. Nakon nekoliko minuta odgovorio je na moju poštu, dr. Ajayi mi je rekao da mi može pomoći da vratim bivšu ljubav, bila sam vrlo sretna kad sam pronašla ovog čovjeka koji mi pomaže, pažljivo sam slijedila sve njegove upute, korak po korak. Učinio sam sve kako je naznačeno. počelo mi je raditi jer sam nekoliko sati kasnije nazvao supruga. Bila sam toliko iznenađena i šokirana da jer me 3 mjeseca prestao zvati ili slati poruke. Sad odmah obavim ljubavnu molitvu sa svojim suprugom i on se vratio kući da mi se ispriča. Tako sam sretna što ljubavna čarolija djeluje pozitivno na mog supruga za dva dana po povratku kući. Trenutno smo suprug i ja sretniji nego ikad prije. Želim zahvaliti dr. AJAYI, velikom čovjeku, na njegovim iznimnim talentima. U početku sam se bojao sumnje, ali pokušavam i to mi uspijeva. Iskreno preporučujem Dr.AJAYI svima koji žele ponovno uspostaviti izgubljenu ljubavnu vezu ili ljubavnu čaroliju u potrazi za istinskim ljubavnim partnerom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekid je bolan, ponekad se pretvaramo da smo sjajni, ali nismo, boreći se za povratak voljene osobe, borimo se i za povratak radosti i sreće. Kad je moj jednogodišnji dečko raskinuo sa mnom, jedva sam govorila, a da nisam zaplakala. Osjećala sam se odbačeno i potišteno, a također nisam znala što učiniti. Nisam znala mogu li ga vratiti i tjeskoba je bila neizdrživa. Surfao sam Internetom i čitajući članke i web stranice o bezbrojnim čarolijama naišao sam na voodoo gospodara putem Whatsappa (+ 234-08097014925). Htjela sam da se naša veza vrati, a gospodar vudua me uvjeravao da će mi se vratiti dečko. Stoga sam slijedio upute i planove koje mi je napravio voodoo Lord, i u roku od 48 sati opet smo bili zajedno i tako zaljubljeni! Znam da se to ne događa uvijek tako brzo, ali voodoolord je rekao da su uroci učinkoviti i dogodilo se! Tako sam zahvalna i mogu hrabro reći da ako ste se razveli i želite vratiti tu osobu, obratite joj se kako se vudu gospodar drži svojih riječi, a također se socijalizira u čarolijama zbog kojih suputnik zatrudni, da izliječi sve bolesti ili bolesti, osvojite lutriju itd., nikad neću zaboraviti kako mi je pomogao. Pošaljite mu poruku e-pošte putem adrese (voodooconnect60@gmail.com) i probno će vas uvjeriti

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekid je bolan, ponekad se pretvaramo da smo sjajni, ali nismo, boreći se za povratak voljene osobe, borimo se i za povratak radosti i sreće. Kad je moj jednogodišnji dečko raskinuo sa mnom, jedva sam govorila, a da nisam zaplakala. Osjećala sam se odbačeno i potišteno, a također nisam znala što učiniti. Nisam znala mogu li ga vratiti i tjeskoba je bila neizdrživa. Surfao sam Internetom i čitajući članke i web stranice o bezbrojnim čarolijama naišao sam na voodoo gospodara putem Whatsappa (+ 234-08097014925). Htjela sam da se naša veza vrati, a gospodar vudua me uvjeravao da će mi se vratiti dečko. Stoga sam slijedio upute i planove koje mi je napravio voodoo Lord, i u roku od 48 sati opet smo bili zajedno i tako zaljubljeni! Znam da se to ne događa uvijek tako brzo, ali voodoolord je rekao da su uroci učinkoviti i dogodilo se! Tako sam zahvalna i mogu hrabro reći da ako ste se razveli i želite vratiti tu osobu, obratite joj se kako se vudu gospodar drži svojih riječi, a također se socijalizira u čarolijama zbog kojih suputnik zatrudni, da izliječi sve bolesti ili bolesti, osvojite lutriju itd., nikad neću zaboraviti kako mi je pomogao. Pošaljite mu poruku e-pošte putem adrese (voodooconnect60@gmail.com) i probno će vas uvjeriti

    OdgovoriIzbriši