ponedjeljak, 17. svibnja 2010.

outdoor challenge

Iako gadan kišni tjedan,ipak smo ulovile par "lijepih" sati za provesti ih vani.Ljuljanje na štangi za klofanje tepiha,pomaganje dečkima koji popravljaju uličnu rasvjetu,promatranje puževa koji su izmigoljili na sve strane nakon kiše,grljenje starog debla na putu do placa i otmjeno šetanje s bebom žirafom nekoliko je od naših malobrojnih aktivnosti na otvorenom u ovom kišnom tjednu.Nadamo se boljem i sunčanijem vremenu u tjednu,kojem smo na početku! Planovi su veliki za ovaj tjedan,al neću puno najavljivat da ne zacopram,nego o njima pisat kad se ostvare :-)



Broj komentara: 5:

  1. goli pupak u prvom planu i odlična slika puža... zakon! jel vas dvije zaustavljaju po cesti i traže ove krasne kapice koje tvoja Hana tako dobro i profi nosi?

    OdgovoriIzbriši
  2. I love your little lady's knit hats.
    What a cool snail, we don't find large snails around here; large slugs yes. And I'm loving the giraffe in the stroller.

    lisa

    OdgovoriIzbriši
  3. Tanema,naravno da nas zaustavljaju!Kvart nam je već dobrano opskrbljen kapicama iz mojih ruku,sad se širimo na druge kvartove i smišljamo nove modele za naš!
    Lisa,I make those hats and sell them,so you can find them on many heads in our city,even in our country and I'm so proud of it.We found slugs also,but they aren't so pretty!

    OdgovoriIzbriši
  4. Obozavam zirafu u kolica..Preslatko!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Plava kapica je odlična i curičak ! Prava manekenka !

    OdgovoriIzbriši