petak, 19. ožujka 2010.

Proljeće je...


Na blogu http://www.rufflesandstuff.com/ objavljen je zanimljiv natječaj.Ne znam da li ću ovako aktivna i ažurna poslati ovaj svoj rad na taj natječaj,ali barem je rezultiralo tim da Hana ponovo može nositi ove hlače.Naime,vitka kakva je (na mamu),dok doraste da joj hlače ne budu preširoke,dotle su joj već prekratke.I zato sam ove i još jedne odlučila spasiti,al dugo nisam imala ideju.Disney i moje stare traperice dali su mi ideju i hlačke su spašene za još jednu sezonu.Nadam se da neću morati dodavati još jedan volanček,to bi značilo da guza nije baš niš narasla!

A naušnice...one u pozadini imaju jednu jako nesretnu priču i namjenjene su za uveseljavanje jedne prijateljice,koju život već par godina gazi i udara nemilice.Uglavnom,da ne ulazim duboko u priču,nadam se da će ju nošenje ovih naušnica razveseliti isto koliko sam i ja uživala u izradi.
Nisam još ništa napisala o svojim novim prijateljicama,ali i one konačno zaslužuju da se pojave na ovim stranicama.Dakle da imenujem:Ljerka,Dea,Dora,Goga i Radinka moje su cure za babinjak!Našle smo se jednim drugim povodom,a onda odvojeno od te grupe nastavile naše druženje okupljujući se oko ručnih radova,klope i smijeha!A upravo njima moram zahvaliti i kaj sam se opet primila ovog bloga,jer me već neko vrijeme špotaju da niš ne pišem,neg samo delam.Pa,eto,cure moje,svakoj posebno i svima zajedno,pusa za laku noć i vidimo se sutra na Iglaonici!

Broj komentara: 6:

  1. No,napokon!!!
    Ideja za hlače je i više neg dobra!
    Žao nam je svima kaj blog redovito ne pišeš jer su tako mnogi uskračeni za sve one divne stvari koje tvoje ruke naprave!
    Sutra bu posebno veselo na babinjaku,Goga nam je polpžila ispit,i to je valjda dobar razlog za slavlje!

    OdgovoriIzbriši
  2. Doooobra ideja za hlače! znam da H ni u snu ne bi to nosila, F bi, ali ona ne voli traper ... ostaje mi L!

    OdgovoriIzbriši
  3. A dobro,H je već skoro pa teenagerica,pa ne buš joj valjda stavljala volančeke?!F buš možda neke druge tak spasila,a L moraš odmalena privikavati na maminu ludost!
    Goga mi se javila i jako sam vesela,a sad krećemo u biznis1Dobro,bumo prije melo proslavile!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja zadnja kak se i šika jel sam već vidla post al kak sam zmešana ovaj tjedan tak su i usporene sve moje djelatnosti.No da velim kaj sam ti rekla na babinjaku divne su.Viš ,viš kak je lijepo druženje barem neke koristi od njega.Sve se svodi na to da jedva čekam opet subotu....

    OdgovoriIzbriši
  5. super su hlace.Izgledaju kao nove, kao da su sad kupljene

    OdgovoriIzbriši
  6. Hlače izgledaju baš ludo. Vidim da si jako vriejdna.

    OdgovoriIzbriši