ponedjeljak, 10. listopada 2011.

Kreativnost - Creativity

Da mi se ne dogodi opet pauza od nekoliko mjeseci,evo rađe jednog brzinskog posta!
Pronašle smo u Mulleru ove jako zgodne spužvice,koje se međusobno spajaju kad se navlaže i mogu se napraviti divne kreacije.Igranjem se potiče kreativnost mašta i fina motorika,a oduševljene smo obje.Ja se čak moram suzdržavat da mi ruke same ne odu na spužvice,jer ipak je igračka kupljena zbog Hane :-)
We bought this super cool sponges(?) the other day and ever since then so manny figures and creatures have been made...those are some friends dancing and holding hands.This toy developes imagination,creativity and fine motor skills,and some times I have to back off,that's how interesting it is!

I za kraj,kao što vidite,nekaj sam čačkala po blogu i načačkala drugačiji izgled.Javite kak vam se sviđa i da li da se vraćam na staro ili da ostavim ovako?

My blog looks different,but I'm not sure if it looks good and if it's ok so let me know how do you like it better,how it was or how it is now?

Shared on Nurture Store .

Broj komentara: 5:

  1. Blog mi se sviđa, konačno da je Bloger ljudima ponudio nešto novo, svježe, drugačije. Ostavi ga ovako:)
    Hana ti je preslatka, to svaki puta napišem znam, ali tako je. Kreativna je i maštovita kao i ti.

    Pusa curke:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala,Zondra,sam ti piši,uvjek mi je to drago čut!
    Ja ti se u tom blogerskom svijetu što se tiče postavki i izgleda bloga,stvarno slabo snalazim,ono kaj si ti napravila je meni čista znanstvena fantastika,ovo mi je blogger ponudio,ja kliknula i odjednom blog izgleda drugačije.Da mi sad netko kaže da vratim na staro,ha-ha-ha,al bih se pomučila,zato,nadam se da će se većini svidjeti,a onda ću se i ja već nekak snaći oko pisanja postova (jedva sam skužila kak da napišem novi post :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni se sviđa izgled bloga. Sad kad si krenula sa sređivanjem teško da ćeš stati- ja sam prošla kroz to. Svakako je elegantnije nego što je bilo, još samo da te češće čitamo. :) Igračka vam je super, Hana se baš zaigrala. Ako vidim to kod nas obavezno se pridružujemo igri.

    OdgovoriIzbriši
  4. 3 dana jahanja dok nisam ušla međ komentare! Dobeo si ti to načačkala!

    OdgovoriIzbriši
  5. Bok čeka te nagradica kod mene: http://leptir-mojpribor.blogspot.com/2011/12/best-blog-award.html

    Sretna Nova 2012. :)

    OdgovoriIzbriši