četvrtak, 16. prosinca 2010.

Božić je sve bliže!

Kad imate dijete u kući ne možete imati previše božićnih ukrasa!A kad je i mama još dijete,e onda...onda nastaju božićni ukrasi iz kućne radinosti!Naš bor i kuglice od oraha nastale su po vlastitoj ideji : kartonski stožac načičkale smo pogužvanim komadićima salveta,dodale stablo i poklopac od teglice za postolje,a čitave polovice orahovih ljuski sam sljepila drvofixom,prije ljepljenja umetnula vezicu i tako imamo naš prirodni nakit za bor.Ideju za zvijezdu na vrhu bora našla sam kod Škrabalice ,a ona pak na Whip up . Kod Škrabalice ćete i u ostalim postovima naći pregršt ideja kako popodne ne provesti pred televizorom,nego ga iskoristiti za druženje s vlastitim djetetom.

Zatim dva ukrasa od kartonskih tuba od wc papira : mama sljepila,a Hana pobojala!

Ideja za ove cvjetove došla je isto sa nekog bloga,ali nisam zapamtila s kojeg :-( Tamo je u natur varijanti,al u ovo doba godine baš mi je zgodno da bude u ovim bojama božićne zvijezde :-) Evo ovdje nešto slično.
I na kraju dvije girlande koje nam ukrašavaju stan već jedno mjesec dana (jesam li već spomenula da kod nas postoje dva godišnja doba : Božić i more ) : djedovi Mrazovi od kartonskih tuba wc papira, i girlanda od ,kako ih Hana zove,vjetrenjača,a za koje smo ideju našle,a gdje drugdje,nego kod Škrabalice .

Ideja je pregršt,a do Božića još samo par dana.Tko zna kolko toga ćemo stić ostvariti.Srećom,gotovo sve ove ideje na raličite načine primjenjive su tijekom cijele godine,a kako smo ih realizirale Hana i ja čitajte i dalje na Strašilu!

Broj komentara: 8:

  1. VAs dvije ste super cure i kreativke,bravoo!
    Kiss za tebe i slatkicu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo devojke! Super vam je drvce sa ljuskama oraha a i ove Dedice isto. Vidi se da uzivate.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uživamo,uživamo! Hvala što nas pratite!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji!
    Nataša

    OdgovoriIzbriši
  5. Sretan Božić djevojčice!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. hanci06, sretna Nova godina!

    PS imaš nagradu ovdje:
    http://leptir-mojpribor.blogspot.com/2010/12/award-your-blog-is-fabulous.html

    OdgovoriIzbriši