utorak, 20. srpnja 2010.

Outdoor challenge

ove tri djevojčice početak su jedne ideje,koja se rađa u mojoj glavi.Ne znam kolko ću ju uspjeti ostvariti,al mene uveseljavaju,Hanu također,pa evo ih malo i vama!
Muke s gipsom produžile su nam se na još ovaj tjedan,al sad će valjda biti gotovo.Ne znam koji nas je vrag tjerao u park sa šljunkom,al posljedica je bio gips pun šljunka













i suze kod čačkanja šljunka van.Bedaci!
Bolje nam je na ljuljama pred oluju

















i čišćenja parka nakon oluje.
A kod tete Katarine u gostima još i bolje.Slike govore same za sebe. osim Hane,tu su još dva čupava čudovištanca,Sara dok preskače uže i Tea igra tenis.
Sljedeći tjedan su rekli opet toplo (=vruće),i rekli su neki drugi da bu Hana bez gipsa,a ja kažem Vidimo se na Jarunu!!!

2 komentara:

  1. ne znam šta si smislila, ali patuljčice su predobre! A Hani svaki put odvalim od smijeha! jedva čekam da se rješite gipsa i šljunka u gipsu da se možete raspištoljiti do kraja!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma možeš mislit kak smo smotane.Morala sam skinut glavu s tuša i onak s onim mlazom iz crijeva joj ispirat taj šljunak,a kad sam to obavila,skužila sam da ima još pod petom.Onda sam bušila rupicu na peti kako bih ispralai taj šljunak.Ma,mislim,da nije strašno,bilo bi smješno.Sad kad nam kažu danas da nismo normalni,skinu ovaj i stave običan gips...

    OdgovoriIzbriši