četvrtak, 29. siječnja 2009.

Ovo su neki od mojih radova:












































Broj komentara: 5:

  1. Koliko si toga napravila!? Jako lijepo. Naušnice mi se dopadaju samo bih morala izmisliti kako mijenjati privjeske na zlatnim kopčama, odmah mi se napravi alergijska reakcija. Simpatična je i odjeća za kćerine lutke. Dobrodošla u blog svijet, nadam se da ćeš steći mnogo blog prijatelja.

    OdgovoriIzbriši
  2. To je oko trećina naušnica,a čekaj još da poslikam ogrlice,narukvice,lutke,pleteno,šivano,... Nebi bilo teško promijeniti bižuteriju za zlato,samo bi se trebalo raspitati gdje i pošto se može nabaviti zlatne udice.Pitam sutra / uskoro zlatara u kvartu. Jesi probala s rodiniranim srebrom? To je srebro presvučeno rodijem,koji je još više hipoalergen nego zlato. Ja probala i pali.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelepe su mindjušice-naušnice. Svaka na svoj način, svaka posebna-jedinstvena. Jedva cekam da vidim još novih radova.
    nena3110.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. naušnice su odlične...još ako dođu u kompletu s narukvicom i ogrlicom,onda je to pun pogodak...jako mi se sviđa kombinacija perlica i heklanja,a i boje su odlične... svaka ćast!

    OdgovoriIzbriši
  5. Znaš šta? Puno mi se svidja tvoj blog.Počev od naziva pa preko radova do tvojih komentara,sve je originalno i maštovito.
    Odmah sam se ubacila u one koji prate tvoj blog i čekam da ubaciš nešto novo.

    OdgovoriIzbriši