petak, 30. srpnja 2010.

Nagrade


Smotanoj kakva jesam,nekoliko mi je tjedana trebalo da skužim kako pohvatati nagradice koje sam dobila na blogovima svojih (internet) prijateljica.Još par tjedana i postova i sve ću ih prihvatiti i prosljediti.Zato,drage moje prijateljice,ako ste me ovolko istrpile,trpite me još malo,molim vas!
Počinjemo s Pantaganom,umjetnicom u ...htjedoh napisati žici,ali njena umjetnost prelazi granice opisive riječima zato otiđite same i pogledajte.Počašćena sam što me je uvrstila u svojih deset,a ja ih prosljeđujem sljedećima:
Ljerka
Nada
Sandra
Gospođa Tralalalinski
Šestinčanka
Cooketa
Zana
Snežinka
Hrandica
Drenka
Sve ove kreativke posebne su na svom polju,od vezenja,pletenja,heklanja,šivanja,igranja s djecom pa sve do kuhinje.Posjetite njihove blogove i pogledajte zašto su nagrađene!
Naravno samo deset nagrada nije dovoljno da nagradim sve koje su zaslužile pa u sljedećem postu nastavljam s nagrađivanjem!

ponedjeljak, 26. srpnja 2010.

Outdoor challenge

Skinuli smo gips!
I odmah u parkić! A ove smo životinjice našli u parkiću:











konjića
















bubicu i













ježeka










I na kraju,naravno,završili na Jarunu!Ljeto za nas tek počinje!

četvrtak, 22. srpnja 2010.

Ljetne majice

Dvije ljetne majice ,na prugice i bretelice,kratka ili duga,s osmjehom i umiljavanjem.


utorak, 20. srpnja 2010.

Outdoor challenge

ove tri djevojčice početak su jedne ideje,koja se rađa u mojoj glavi.Ne znam kolko ću ju uspjeti ostvariti,al mene uveseljavaju,Hanu također,pa evo ih malo i vama!
Muke s gipsom produžile su nam se na još ovaj tjedan,al sad će valjda biti gotovo.Ne znam koji nas je vrag tjerao u park sa šljunkom,al posljedica je bio gips pun šljunka













i suze kod čačkanja šljunka van.Bedaci!
Bolje nam je na ljuljama pred oluju

















i čišćenja parka nakon oluje.
A kod tete Katarine u gostima još i bolje.Slike govore same za sebe. osim Hane,tu su još dva čupava čudovištanca,Sara dok preskače uže i Tea igra tenis.
Sljedeći tjedan su rekli opet toplo (=vruće),i rekli su neki drugi da bu Hana bez gipsa,a ja kažem Vidimo se na Jarunu!!!

utorak, 13. srpnja 2010.

Zaostatak

Zaboravila sam u jučerašnjem postu podnjeti izvještaj sa završnice Ljeta u Španskom Centra za kulturu Gajnice.
Prošli ponedjeljak Hana nije samo krečila,nego i otela stričeku Leu mikrofon i pjevala Old Mc Donald.Za srijedu je pripremila drugu točku vježbajući od jutra i to su bili zvončići.Snimke nema,samo slikice,jer se mama još upoznaje s čudima moderne tehnologije.To je bilo finale i svi su pobjednici,a nagrade,bomboni,veselo su podjeljeni među učesnicima i gledateljima!Hvala organizatorima,veselimo se i sljedećem ljetu!

nedjelja, 11. srpnja 2010.

Outdoor challenge

Iako u gipsu (još 3 dana!) uspješno nastavljamo naš Outdoor challenge.Slikica od ovog tjedna baš nema u izobilju,jer nemreš biciklirat i slikat se kak bicikliraš.Naime,kak joj je strgana palčana kost u desnom stopali,Hana ne bi smjela hodati.Mo'š mislit!Al da bar malo smanjimo te kilometre koje prelaazi na vlastitim nogama,puno ih prelazimo na biciklu.Posljedica toga je pedesetak kilometara dnevno i četri kile manje u maminoj guzi :-)

U parkiću nedaleko kuće nastojimo ne opterećivati nogicu trčanjem i vrtnjom na vrtuljku,al ona se upravo penje da bi stajala na ljulji...
Pa malo odmora...

A onda udri strganom nogom po nogometnoj lopti!Sve se bojim srijede i doktorove bukvice!Ma zapravo,briga me za njega,nadam se da ju njezina zaigranost i moja nemarnost neće koštati još kojeg dana/tjedna u gipsu.
A kad ga skinemo,pravac Jarun na rehabilitaciju!

ponedjeljak, 5. srpnja 2010.

Outdoor challenge

Prošlu nedjelju Bili smo kod frendova,Hana je skakala od veselja i krivo doskočila.I strgala palčanu kost na desnom stopalu...Uz ove crve u guzici teško ju je zadržat u mirovanju pa puno bicikliramo po gradu,samo da nije doma pred crtićem,nego vani,a ipak mirna.I tako smo neki dan nakon dvadesetak kilometara ipak malo stale u parkiću na Reljkovićevoj.
Hani naravno ni gips ne smeta u penjanju...

A jutros pred knjižnicom u organizaciji Centra za kulturu Gajnice zabava za klince.Primjetit ćete da Hana ima croxice različite boje.To je zato kaj joj je plava prave veličine,a jučer smo kupili ove roze četri broja prevelike da ne oštećuje gips.Po trku ne bi čovjek rekao da joj je noga strgana...

A kad su se klinci razišli, majstor kreči fasadu.Od hrpetine zaigrane djece Hana si je baš njega izabrala za druženje.I pomaganje naravno...Ako budete prolazili pored knjižnice u Španskom i čini vam se da je sfušano,u pravu ste! :-)